Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Κόστος κατασκευής ιστοσελίδας

Φτηνή ιστοσελίδα, οικονομική ιστοσελίδα ή δωρεάν ιστοσελίδα;
Εσείς τι θα επιλέγατε;

Αν σκέφτεστε ότι είναι καιρός να φτιάξετε την δική σας ιστοσελίδα τότε πρέπει να αποφασίσετε αν θα την υλοποιήσετε μόνος σας ή θα απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό. Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα σας για την παρουσίαση του προσωπικού σας βιογραφικού τότε μπορείτε να την σχεδιάσετε και μόνος σας. Αν όμως θέλετε να προβάλλετε το προφίλ της εταιρείας σας ή να πουλήσετε online τα προϊόντα σας δεν μπορείτε να το πετύχετε μόνο με προσωπική εργασία.

Διαβάστε τα στάδια κατασκευής μιας ιστοσελίδας στον σύνδεσμο
Αν επιμένετε να σχεδιάσετε μόνος σας το website σας σκεφτείτε και ένα άλλο σημαντικό σημείο. Την προώθηση του.
Πριν μερικά χρόνια επικρατούσε η άποψη των πολλών backlinks.
Σήμερα ο αλγόριθμος της Google είναι πολύ πιο "έξυπνος" με αποτέλεσμα η βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας και η καλύτερη κατάταξη της στις μηχανές αναζήτησης να είναι μία οργανωμένη στρατηγική που απαιτεί συνεχή ενασχόληση.
Επομένως όταν ζητάτε μία προσφορά για την κατασκευή ιστοσελίδας να έχετε υπόψη σας ότι αμελείτε ένα σημαντικό κομμάτι την οντότητας της που είναι η εμφάνισή της στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.
Σε μία "φτηνή ιστοσελίδα" δεν έχει γίνει βασικό on page seo.
Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχει προοπτική να εμφανιστεί σε καλή θέση στη Google κλπ.

Αποφασίστε λοιπόν αν θέλετε μια φτηνή ιστοσελίδα ή την κατασκευή ιστοσελίδας που θα είναι ένα δυνατό εργαλείο για την παρουσίαση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου