Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Κατασκευή ιστοσελίδας οικονομικά

Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και κάθε ευρώ μετράει, ακόμη και για την κατασκευή ιστοσελίδας της επιχείρησης σας σκέφτεστε πάρα πολύ το οικονομικό κομμάτι, παρόλο που γνωρίζετε ότι η προβολή των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας στο internet είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη στις μέρες μας.
Οπότε, προφανώς, αναζητάτε μία δωρεάν πλατφόρμα κατασκευής ιστοσελίδων  ώστε να περιορίσετε στο μηδέν το κόστος κατασκευής του website σας.
Σωστά;
Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι "μάθατε" κάποιο CMS είτε πρόκειται για Joomla! είτε για Wordpress και ξεκινάτε να δομείτε την ιστοσελίδα σας.
Νομίζεται ότι αυτό ήταν;
Πιστεύετε ότι η ιστοσελίδα σας θα αποκτήσει  μία επαγγελματική εμφάνιση όπως  των δεκάδων ανταγωνιστών σας που ήδη υπάρχουν στην ηλεκτρονική αγορά και πουλάνε τα προϊόντα τους;
Βέβαια αν ο σκοπός σας είναι η προβολή 5 σημαντικών έργων σας με μερικές φωτογραφίες που θα τις βλέπoυν ΜΟΝΟ αυτοί που θα γνωρίζουν την διεύθυνση σας στο internet τότε σίγουρα θα τα  καταφέρετε.
Αν όμως για παράδειγμα έχετε ένα ξενοδοχείο συγκρότημα στην Πάρο και αναζητώντας στη Google " Ξενοδοχεία στην Πάρο" δεν εμφανίζεστε ούτε στις 2 πρώτες σελίδες της μηχανής αναζήτησης τότε λυπάμαι που θα σας το πω αλλά η κατασκευή της ιστοσελίδας απέτυχε παταγωδώς!
Τι εννοώ;
Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι "φιλική"  στις μηχανές αναζήτησης και να κατακτήσει καλή κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Αν δεν ξέρετε πως θα το πετύχετε αυτό μπορείτε να διαβάστε τις λεπτομέρειες  για On page SEO.
Επίσης αν ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος θα χρειαστείτε και off page SEO.    
Για να μην μακρηγορώ...
Ιστοσελίδα δωρεάν μπορείτε να φτιάξετε και μόνοι σας, εύκολα!
Επιτυχημένη ιστοσελίδα, που θα είναι ενα πανίσχυρο εργαλείο marketing για την επιχείρηση σας και θα σας φέρει νέους πελάτες, δύσκολα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου