Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Διαμονή στην Κουρούτα στα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Alea Villas


 



Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια – διαμερίσματα Alea Villas, βρίσκονται στη Κουρούτα της Αμαλιάδας,ένα από τα ομορφότερα θέρετρα της Πελοποννήσου. Η Κουρούτα είναι ιδανικός προορισμός για τις διακοπές σας  και είναι ένας από τους ομορφότερους καλοκαιρινούς προορισμούς.
Θα χρειαστείτε μόνο 3,5 ώρες από το λιμάνι του Πειραιά για να φτάσετε στο Alea Villas.Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια βρίσκονται σε μία ήσυχη περιοχή της Κουρούτας και αποτελούνται
 από 10 ευρύχωρα διαμερίσματα κατασκευασμένα με όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις ενός ταξιδιώτη.
Είναι αδειοδοτημένα – εγκεκριμένα και λειτουργούν με το ειδικό σήμα του ΕΟΤ.

Η τοποθεσία της επιχείρησης, την καθιστά ιδανικό προορισμό για το Νομό Ηλείας, με εξαιρετικά πλεονεκτήματα καθώς σε 3 λεπτά με τα πόδια θα βρεθείτε στην απέραντη αμμώδη παραλία της Κουρούτας και στον ίδιο χρόνο, πάλι με τα πόδια, θα βρεθείτε το βραδάκι  να περιπλανιέστε στα γραφικά εστιατόρια για να απολαύσετε  το φαγητό σας. Επίσης μπορείτε να πιείτε το καφεδάκι ή το ποτό σας σε ένα από τα πολλά καφέ – bar που υπάρχουν στο γραφικό πεζόδρομο της παραλίας.

Δίπλα από τα δωμάτια μας υπάρχει στάση λεωφορείου, από όπου μπορείτε να μεταφερθείτε στην πόλη της Αμαλιάδας.
 
Στο εστιατόριο του συγκροτήματος μπορείτε να απολαύσετε το καφέ σας ή το πρωινό σας και φυσικά να γευθείτε παραδοσιακά πιάτα και ψητά της ώρας σε οικογενειακές τιμές.

Όλα τα διαμερίσματα είναι ευρύχωρα και προσφέρουν όλες τις ανέσεις σε πραγματικά πολύ καλές τιμές.

Το φιλόξενο προσωπικό θα είναι δίπλα σας σε ότι και αν χρειαστείτε κατά την διάρκεια των διακοπών σας.

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Alea Villas είναι μια επιχείρηση που νοιάζεται για τον πελάτη της ο όποιος αναζητά άνετα δωμάτια, φιλική εξυπηρέτηση, λογικές τιμές και καλόγουστο χώρο. 

Σε καθημερινή βάση το προσωπικό, δίνει  τον καλύτερο  εαυτό του για την εξυπηρέτηση σας.
Τα  ευρύχωρα διαμερίσματα και δωμάτια του Alea Villas φιλοξενούν 1 έως 5 άτομα γεγονός που κάνει το χώρο ιδανικό για ζευγάρια και οικογένειες.
Όλα τα διαμερίσματα και δωμάτια του Alea Villas είναι εξοπλισμένα με κλιματιστικό, TV, ψυγείο, κουζίνα, wi-fi, στεγνωτήρα μαλλιών.

Δείτε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου