Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ

μπλουζα πολο Mayoral
Η επιλογή παιδικών ρούχων θεωρητικά είναι αρκετά εύκολη, ωστόσο θέλει προσοχή σε κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες είναι αρκετά σημαντικές για την απόφαση μιας τέτοιας αγοράς. Συνήθως το βάρος πέφτει στις μαμάδες που μπορούν να αντιληφθούν καλύτερα από τον πατέρα τις απαιτήσεις των παιδιών τους σε συνδυασμό με τη σωστή επιλογή μεταξύ ποιότητας και τιμής.



ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ 

Πάντα διαλέγουμε ρούχα σύμφωνα με το στυλ της σεζόν που διανύουμε. Δηλαδή τα ρούχα που ψάχνουμε, σίγουρα πρέπει να φοριούνται για παράδειγμα το καλοκαίρι τα ανάλογα σορτσάκια, μακό μπλουζάκια κτλ. , αλλά το ύφασμα για παράδειγμα πρέπει να είναι τέτοιο που να μπορεί να κρατήσει το ρούχο και για το φθινόπωρο.
Επειδή αναφερόμαστε σε παιδιά θα πρέπει να έχουμε υπόψη τη μεγάλη πιθανότητα να λερωθεί γρήγορα το ρούχο, άρα δεν θα ήταν και τόσο έξυπνο να ψάχνουμε για κάτι πιο ακριβό, ακόμα και αν αντέχει η τσέπη μας.

Παντελόνι για αγόρια Mayoral

Παντελόνι μακρύ Mayoral για αγόρια

Παντελόνι μακρύ τζιν Mayoral για αγόρια

καλοκαιρινά παπούτσια Mayoral για αγόρια
Για το αγόρι μπορούμε να επιλέξουμε κάτι ανάμεσα σε παντελόνι και φόρμα ώστε να είναι άνετο πάνω του και να νιώθει μια ελευθερία κινήσεων.
Για το πάνω μέρος μπορούμε να διαλέξουμε ένα απλό t- shirt, ή ένα πουκάμισο γενικότερα πιο ανοιχτά χρώματα για τη καλοκαιρινή σεζόν.

Φούστα Mayoral για κορίτσια

Φόρεμα Mayoral για κορίτσια

Σορτς Mayoral για κορίτσια

Σορτς κόκκινο Mayoral για κορίτσια

Φόρεμα Mayoral 2018 για κορίτσια

Φόρεμα Mayoral  για κορίτσια σε προσφορά

Φόρεμα Mayoral  για κορίτσια 2- 9 ετών σε προσφορά

καλοκαιρινό φόρεμα Mayoral  για κορίτσια 2- 9 ετών σε προσφορά
Για τα κοριτσάκια της παρέας διαλέγουμε ένα παντελονάκι στυλ κάπρι, με ένα μπλουζάκι τιραντέ ή με κοντό μανίκι. Μια καλή επιλογή επίσης θα ήταν και ένα κοντό φορεματάκι, με μοντέρνο αθλητικό παπουτσάκι, σπορ, ή casual style.


Αν θέλετε να αγοράσετε για το παιδί σας  τα καλύτερα και τα οικονομικότερα ρούχα και παπούτσια, στο online κατάστημα baby-clothes.ml θα βρείτε  παιδικά ρούχα και παιδικά παπούτσια Mayoral σε εκπτώσεις και προσφορές που αγγίζουν το 70%!
Χαρίστε στα παιδιά σας ρούχα διαχρονικά με την αξεπέραστη ποιότητα και το μοναδικό στυλ Mayoral, αλλά και φόρμες Sprint  Wear για ένα ανάλαφρο ντύσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου