Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Κατασκευή ιστοσελίδων βασισμένη σε UX & UI

 

κατασκευή ιστοσελίδων

Ο σχεδιασμός εμπειρίας χρήστη (UX) και της διεπαφής χρήστη (UI), είναι το μονοπάτι ανάμεσα στους επισκέπτες και τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας.

Είναι επίσης το αποτέλεσμα όλων των αλληλεπιδράσεων που θα έχουν οι χρήστες στην ιστοσελίδα σας. Θα διασφαλίσουμε ότι η εμπειρία τους θα είναι μοναδική και ευχάριστη.

Διαδικασία Ανάπτυξης UX & UI Δημιουργούμε την εμπειρία του χρήστη που είναι μέρος των πάντων.

 

Κατανόηση των Στόχων & του Πλαισίου Χρήσης  

Αρχικά θα πρέπει να κατανοήσουμε και να ευθυγραμμίσουμε τους στόχους του χρήστη με τους στόχους της επιχείρησης. Στη συνέχεια, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την κατανόηση για την ανάπτυξη της ιστοσελίδας, μέσα στους περιορισμούς της επιχείρησης και της τεχνολογίας (αν υπάρχουν). 

 

Έρευνα Χρηστών  

Η έρευνα των χρηστών μας δείχνει το προφίλ, τη συμπεριφορά, τους στόχους, τα κίνητρα και τις ανάγκες τους. Επίσης, μας βοηθάει να μάθουμε με ακρίβεια πως αισθάνεται το κοινό στόχευσης όταν αλληλεπιδρά με το τελικό έργο, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τις ανάγκες του.


Χρηστικότητα UX  

Οι χρήστες πρέπει να μπορούν να βρίσκουν τις πληροφορίες που αναζητούν, γρήγορα και εύκολα. Επειδή όταν ο χρήστης έχει μια καλή εμπειρία, είναι πιθανότερο να επιστρέψει, καθώς και να συστήσει την ιστοσελίδα σας στους φίλους του.


Wireframing

Τα Wireframes είναι χαμηλής πιστότητας παραστάσεις ενός σχεδίου. Ένα Wireframe χρησιμοποιείται για τον ορισμό της ιεραρχίας των αντικειμένων σε μια οθόνη, για να αποφευχθεί η δυσκολία αλλαγής που είναι εγγενής στα Photoshop Mockups και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρουσίαση του έργου στον πελάτη.

 

Mockups  

Ένα Mockup είναι ένα εικονογραφικό σχέδιο μεσαίας έως και υψηλής πιστότητας, που προορίζεται για παρουσιάσεις. Αντιπροσωπεύει τη δομή των πληροφοριών, απεικονίζει το περιεχόμενο και επιδεικνύει τις βασικές λειτουργίες σε ένα στατικό περιβάλλον.

 

Δοκιμές  

Οι δοκιμές αποτελούν βασικό μέρος της συνολικής διαδικασίας ανάπτυξης του UX. Μας επιτρέπουν να βελτιώσουμε το σχεδιασμό της ιστοσελίδας και να εξαλείψουμε προβλήματα που ήταν απρόβλεπτα κατά την αρχική φάση σχεδιασμού, προτού ξεκινήσουμε τη φάση ανάπτυξης (Σχεδίαση Διεπαφής Χρήστη). 


Οπτικός Σχεδιασμός (UI) & Παράδοση

Ο σχεδιασμός της Εμπειρίας Χρήστη (UX) συνεχίζεται με το σχεδιασμό Διεπαφής Χρήστη (UI). Η κατασκευή, η χρηστικότητα, η δομή της πληροφορίας και η αλληλεπίδραση λαμβάνονται υπόψη για να παραδώσουμε το καλύτερο δυνατό έργο, το οποίο να είναι ευχάριστο για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας, αλλά και να σας προσφέρει πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών.

 

Έχετε ήδη μια ιστοσελίδα που δεν λειτουργεί καλά;

Μήπως σταμάτησε να αντιπροσωπεύει τους στόχους μάρκετινγκ και δεν σας βοηθά πλέον να μετατρέπετε τους επισκέπτες σε πελάτες;

Θέλετε να ανανεώσετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, αλλά δεν ξέρετε πώς ή δεν έχετε τον απαιτούμενο χρόνο;

Δείτε τι μπορούμε να κάνουμε...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου